* Sunspray

Oj, har suttit i sängen med datorn i flera timmar..insåg nu hur mycket klockan egentligen har hunnit bli, för mig som ska vara i skolan kvart över åtta imorgon. Efter skolan ska jag prova på Sunspray eftersom jag aldrig har tid för att sola längre. Camilla fick fin färg så hoppas att det blir dugligt på mig också. Därefter bär det av till min farmor som fyller 60år. Kommer bjudas på en hel del godsaker och säkert fet mat. Ska försöka hålla mig.
Vad händer sen? Jo, det blir utgång i stan för att fira Fannys födelsedag.( Grattis gumman! ) 
Kommer nog bli riktigt lyckat.


* Words

Satt och spanade runt efter lite låtar på Youtube. Tillslut kom en låt upp som jag har lyssnat på i repeat tusen gånger. Den låten spelade jag hela tiden i mitten av mitt och Linus förhållande när jag inte vågade säga att jag älskade honom. Jag visste att jag gjorde det, det gick bara inte att säga det. Låten passar verkligen perfekt hur jag kände då.

Words,  don't come easy, to me,
how can I find a way,
to make you see,
I love you
words don't come easy

Words, don't come easy, to me,
this is the only way,
for me to say
I love you
words don't come easy

Well I'm just a music man,
melodie 's so far my best friend
but my words are calling out longer
I reveal my heart to you and
hope that you'll believe it's true, 'cause

Words,  don't come easy to me,
how can I find a way,
to make you see,
I love you
words don't come easy

http://www.youtube.com/watch?v=yHeseOjdgZI&feature=related

* Bland det finaste jag sett


* En by

Åkte som tidigare lämnt till Nykvarn igår. Camillas nya lägenhet var jättefin. Hon har köpt den snyggaste mattan som finns, ko-mattan från ikea. Jag ska också köpa den när jag flyttar för den passar inte in i mitt nuvarande rum. Varje gång jag kommer till Nykvarn blir jag superlycklig..det är verkligen frihet att bara vandra runt där. Hur ofta vill man ta en promenad i Södertälje liksom..men där, jag vill vara ute hela tiden, haha. De hade ju tillomed fått nya resturanger varav en japansk vilket innebär sushi.

Jag ska nog fråga Camilla om jag får åka hem till henne ikväll igen :-) Så kan vi ta myspromenader, äta sushi och kolla på jättemånga filmer.


Här är Anna och Erika i Nykvarn..känner ni liksom inte lugnet..!

* Helgen

Fredagskvällen var riktigt lyckad då jag och Camilla jobbade. Var några mooretjejer där som också var värdinnor. De gav en lite komplex när de i omklädningsrummet pratade om att de varit mycket smalare förr och tryckte upp brösten lite extra i klänningarna. Men de var absolut inte stroppiga, de var jättetrevliga.
Lördagen bjöd Erika på den typ största och finaste buffén. Fanns verkligen allt på bordet och det smakade super. Vi var jättemånga tjejer och nästan alla drog vidare till Olearys. Var en trevlig kväll där också. Blev en hel del alkohol för de flesta av oss. Nu är jag riktigt bakis och ska snart till Camillas nya lägenhet. Vi ska hyra film och ta det lugnt.




* Utgång snart

Tog skolfoto idag. När klassen röstade fram ett tema var jag inte där och majoriteten sa Rock. Jag ville först inte vara med och var jättenegativ till temat. Men idag när vi sedan fick se fotot i efterhand blev det superbra! Efter skolan åkte jag med mina sotiga ögonlock till stan. Spang runt och letade efter partyskor som en idiot. Hittade min drömskor som absolut inte fanns på något av Stockholms topshop i storlek 37. Gick istället och träffade Camilla, Anna(äntligen) och Karolina(äntligen). De sistnämnda minns jag inte ens när jag träffade senast. Så himla roligt att se dem igen! Karolina tipsade mig om en bra skobutik där de hade sånna skor jag beskrev att jag ville ha. She was so right!! Efter att jag hade köpt skorna blev jag lite osäker om de skulle komma till användning.
"Carolina, säger:

aa, men de var tretton centimeter

Carolina, säger:

står det hora över mig då?

AnnadeV - hemma säger:

neeeeej

AnnadeV - hemma säger:

jag kommer ha sånna klackar ikväll

AnnadeV - hemma säger:

fast de är platå

AnnadeV - hemma säger:

+ att mina är lack hahaha "

"Carolina, säger:

betyder 13 centimeter horigt?

Karolina säger:

hahah

Karolina säger:

vänta

Karolina säger:

låt mig tänka

Karolina säger:

nej"

Första gången jag var orolig för att jag hade köpt för höga skor faktiskt. Men jag insåg att de kommer sitta fint ikväll. Ska först jobba och sedan blir det utgång. Med lite girls och sedan möter vi upp min pojkvän och hans vänner. Dags att börja fixa mig iordning nu! Fast just det..glömde att säga en sak. Min älskling kom hem till mig med rosor och jordens gulligaste kort!!


* Min bästa


Kan bara säga att jag längtar sjukt mycket till helgens härligheter.
Festa fredag-lördag, riktigt länge sedan jag slog till en hel helg.
På fredag blir det lite jobb sedan utgång i Stockholm med Camilla o några.
Lördag, fira the-eighteen-years-old-erica.
Söndag hoppas jag att jag får ta det lugnt med min pojkvän. Världens bästa!


* Första meningen i sms

Har lika tråkigt just nu som jag antar att Fanny hade igår eftersom hon gjorde denna lista igår. Guess it's my turn. Mitt hår blev för övrigt inte lika blont som jag hade hoppats men den bedrövliga utvästen försvann nästan helt.

Ta fram din mobil och bläddra igenom din inkorg. Stanna när du har räktnat till tio och skriv första meningen i sms:et. Gör likadant på varje fråga.

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
"du dissade mig, hoho, men vad gör du imorgon?"

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
"Men jag måste hem och slipa mitt bord och måla de tills på lördag."

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
"Dåså:-)"

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
"Usch vad sent, kan vi inte åka tidigare?"

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
"Vad får vi ut av det?"

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
"Vilka är på den här gången?"

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
"Hur blir det på fredag?"

8. Vad vill du höra mest av allt?
"Ja allt är ditt fel"

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
"Kan du skicka mammas jobbnummer?"

10. Din romantiska replik?
"Okej."

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
"Men det är Lungt"

 Lite ljusare blev det ändå.

* Orientering

Orientering imorgon bitti. Vi som går i trean har inte ens idrott längre, ändå måste vi dit. Men vi kan se det positivt.. komma dit i vardagliga kläder, ta en powerwalk, spela korkade som inte hittat en enda markering och inte få dåligt betyg..eftersom vi redan har fått vårat i idrott! Perfekt, därför kan jag också gå en timme tidigare eftersom jag ska till frisören. Förresten har jag börjat bli lite nervös också. Ska bara bli lite blondare men vill ju inte bli gul. Får hoppas på att hon är kunnig.

* God natt


* Lektioner inställda

Vilken tur för mig att alla, nästan alla, mina lektioner blev inställda idag. Hade jag vetat det tidigare hade jag gått och solat, men nu har jag puder på mig och orkar inte duscha igen. Jobb om två timmar då. Ska bli sådär-roligt. Hoppas att det inte är allt för mycket folk bara för det kommer jag inte orka med.



* Måndag och skola

Tillbringade gårdagen först på stan med mamma. Handlade lite, lunchade och gick hem. Därefter åkte jag till Camillas jobb för jag skulle följa med henne till IKEA. Råkade komma tjugo minuter innan hon hade slutat så fick låna en tidning att bläddra i. Stod vid kassan och småpratade lite mellan kunderna.
På IKEA var det roligt som alltid, Camilla fick med sig en soffa och jättemycket saker. Hon har flyttat till eget nämligen. Själv köpte jag endast grytlappar till mamma + galjor och doftljus till mig. Det luktar i alla fall gott i mitt rum nu. Städade igår också så det är lika snyggt som de doftar gott.

Nu ska jag gå till skolan med "en klump i halsen av allvar, den går inte att spotta ut..
 du efter plugget".. Typ sådär. 

i lördags..

* Mysigt

Rara Camilla kom förbi och tog hand om mig igår. Pratade jättemycket och bestämde oss sedan för att dricka lite vin som givetvis inte fanns hemma. Istället gjorde vi lite egna drinkar och körde två race tequila. Vi satt med filtar på min härliga altan och rökte. Har kommit på att jag saknar att bara sitta med kompisar, drickandes och bara snacka skit. Blir alltid utgång när man dricker, lite trött på det faktiskt. Även fast det är roligt.
Jenny snackade om någon utgång på torsdag som jag tyckte verkade bra. Måste bara få lite mer inside information innan jag bestämmer mig.

Jag längtar till julen så himla mycket! Vill säga god jul till alla jag tycker om, men det är för tidigt. Tillomed 3 månader för tidigt.


* Libanesiskt

Jag är lyckligt lottad som har en libanesresturang en minut från mig. Gick med mamma och hennes kille dit nyss. Trots att jag inte har känt någon vidare smak idag slank många olika smårätter ner. Och nu får jag frågan av Cajsa om jag vill äta tacos med henne och Christoffer. Uppskattar så mycket att hon frågade det men är så trött nu. Skulle inte få i mig minsta tuggan nu heller.

åhh, jag vill bort från den här staden. Var som helst, men helst långt bort.. typ till göteborg eller barcelona. Förresten så ska jag till göteborg snart, jag tror det är snart i alla fall. Typ på höstlovet. Och i oktober åker vi till Berlin. Önskar att det vore nästa vecka istället.


Har så tråkigt så ritar lite i paint, haha. Grymt va? Det är läppar om ni inte ser det. Puss


* Feber

Jag hatar att ha feber. Sover så mycket att man inte orkar sova mer.
Smakar äckligt i munnen och det man försöker äta smakar apa.
Orkar inte ens gå ner för att hyra filmer trots att det är 200meter från min port. Ska be mamma göra det när hon kommer hem. Hon ska på bio ikväll, jag vill också ut.. Usch, jag smakar så himla äckligt i min mun och jag känner det hela tiden.

Kanske ska försöka plugga lite. Men helt ärligt, jag orkar ju inte. Det är så boring.


* Mina nya naglar


Vad tycks?

* Felon

Här har ni världens bästa, djupaste film om någon vill se.


* Jobbdags tyvär

Har sovit väldigt mycket idag, det har varit fruktansvärt skönt. Vill fortsätta sova och drömma.. Istället måste jag tillomed Skynda mig till jobbet. Fy, jag har liksom huvudverk och mår illa. Så måste jag vara trevlig och springa runt en massa.

Men kommer att ha sängen i tankarna och bara längta tills jag kommer hem till den.
Det är bra att längta har jag hört......


* Dikt av Carolina och Jenny

Sittandes här vid maren
känner man doften från korvbaren

Det doftar korvigt och gott
det var som om man korven fått

Där cyklar en fort och fram
det var en liten brevbärarman

Han cykel var gul och kepsen var blå
ja, han tyckte säkert att det matchade så

När han for förbi log han en aning
och vi tänkte att han är nog lika lång som Carling

Skriven av mig och Jenny för några år sedan. Carling är en superlång kille med stora fötter som gick i våran dåvarande skola.

* Höstdikt




Hittde en dålig höstdikt men som ändå var värd att publicera.

Hösten gör mig så konstigt trött
det är snart kallt, det snart blött
Alla tysta nätter, alla mörka kvällar
inget fågelkvitter från bergets hällar
Ingen skinande sol, inget glittrande vatten
allt detta finns bara om natten


Skoldagen var mycket kort. Efter den visade Elenor sin färdighet vad gäller körning.
Vi åkte runt lite här och var. Hon var superduktig! :-) Om Cajsa skyndar sig från sin skola, vilket jag innerligt hoppas att hon gör, så hinner jag träffa henne samt Christoffer över en fika. Vill verkligen för jag måste prata med min bästis.


* Slynig stil

Hur kunde jag glömma skriva om slynan? Hon som knullat sin kompis ex och varit otrogen..
Tror att jag förträngde det med tanke på hur gott humör jag har varit på de senaste dagarna. Men nyss blev jag på helt vansinnigt, argt humör och vips så fick jag upp en bild av henne. Observera att den här tjejen inte har gjort något illa mot mig men mot en av mina närmaste kompisar. Jag förstår inte hur somliga tänker. Synd att jag inte var tjejen som utsattes för detta för då vore det så jävla synd om henne. Nu är läget annorlunda. Jag borde acceptera det och sova istället.

Försök inte lista ut vem det är för det är i stort sett ingen som vet om händelserna och vilka personer jag pratar om.


* Sweet dreams


Jag, Anna, Cajsa, Camilla och Lotta ska eventuellt till Sälen. It's gonna be wiiiild!
Jag är inte så superbra vad gäller snowboard och vet inte om de andra åker så bra.
Men vi tänkte mer glida i de gröna och blåa backarna..bara softa ner liksom..
Stanna upp för en cider lite här och var.
Can't wait!! Sweet dreams


* Tid hos frisören

Fick sluta innan klockan tio från jobbet idag. Det gjorde mig apglad. Att min pojkvän väntade på mig hemma gjorde mig ännu gladare. Så nu har vi(jag) ätit popcorn och han har även pluggat. På fredag ska jag jobba i baren. Tur att man jobbar med Buffy för han är snäll även om man är jobbig och frågar mycket.
Nu när jag satt och funderade kom jag även på att jag ska fixa min manikyr på fredag så kommer att bli lite sen till jobbet. Får ringa chefen imorgon. Nästa onsdag kl 1 ska jag äntligen till frisören. Har nog inte klippt mig på ett år. Min frisör är tyvär mammaledig så ska klippa mig hos en annan fast på samma ställe. Men jag tror hon är bra, får jag ialf hoppas. Blondare ska jag bli. Ta bort alla mörka slingor i mitt hår om det går.

typ så fast lite blondare.LITE

Juste, fick ett sms idag.. snabba cash ska bli film eller en tv-serie! Den kommer vara superbra säkert. God natt

* Cajsa pluggar och vad gör jag

Träffade Camilla över en lunch/middag på Barrolo idag. Åt typ hur mycket som helst. Lite senare tittade även Cajsa förbi med sin stora väska som jag blev tvungen att släpa på. Vi gick och köpte skor och provade lite fula tröjor. Nu sitter vi i min säng vid varsin dator för att hon pluggar. Inte bara pluggar...hon sliter inte blicken från skärmen och arbetsbladet. Har aldrig sett någon så hypnotiserad av studier.
Tillsammans ska vi snart göra some matematikuppgifter. Sedan - I ditt ansikte

Nu flåsar hon typ..antingen är hon stressad eller anfådd över all tangenttryckning..


* I ditt ansikte, ikväll

Längtar så mycket! Ikväll blir det jag, Cajsa och älskade Betnér.
Missa inte på kanal fem typ halv tio eller något. I ditt ansikte


* I love winter

Gud vad länge sen det var jag åt något så gott! Tackar pizzablixten för den.
Pratar med Anna på msn för tillfället, saknar verkligen henne. Vi började prata om hur mycket vi längtar till vintern. Alla andra(de flesta) är så jävla negativa till de. Finns det något bättre än att gå i stora koftor, vinterjackor, fika och se hur snön faller utanför, strosa runt efter julklappar, vakna och se ett glittrande täcke över marken? Enligt mig är det wonderful.


* Pizzabeställning

Hela morgonen har jag tillbringat sängliggandes dels för att jag är trött samt att ingen ville äta med mig. Har typ ringt de flesta jag känner och ingen kunde av olika anledningar. Cajsa som var hos sin pojkvän kom med den ultimata idén. "Beställ matutkörning då". Så jag sökte på internet efter hemkörning. Ingen vanlig mat fanns utan bara pizzautkörning. Eftersom jag jobbat så flitigt hela helgen beslöt jag mig för att unna mig det. Hittade en sida där jag kunde beställa på internet, skitbra. Typ en minut efter att jag fick mailet om bekräftelsen ringde telefonen. Det var från pizzerian och han berättade att jag skulle välja tomatsås i en kolumn istället för att skriva att jag ville ha en på övrigtmeddelande. Intressant va? Ska mysa ner mig framför tv:n nu i hopp om att pizzan kommer i bestämd tid.


* Gruppbilden


visst var vi snygga?

* Svarta klänningar att jobba i

Jag fick en underbar sovmorgon idag. Vaknade sedan av den irriterande telefonen som lät var och varannan minut. Genom ett av samtalen fick jag reda på att jag och Camilla ska jobba i snygga svarta klänningar samt högklackade skor. Nu tror ni säkert att det är superporriga klänningar men de var hyffsat neutrala. Kommer bli så kul att jobba som värdinna och sedan mingelflicka.

Carolina, säger:
vad är det ungefär för uppgifter vi kommer att ha?
christian säger:
jadu ni ska välkomna alla gäster, mingla lite se till att alla är glada
christian säger:
sen bara ha kul samtidigt

Oja, om vi ska! Det kommer garanterat bli en lyckad kväll, hoppas bara att man inte ser ut som en padda i klänningen. Har ju inte provat den än så det blir en ren chansning. Nu ska jag försöka muta någon som kan hämta oss ikväll.


* Jordens underbaraste kollegor

På sju timmar hade jag nog max 10 sällskap idag. Skapligt segt.
Måste säga att jag trivs väldigt bra med mina arbetskollegor. Jag är servitris och servicen och baren har inte samma dricks. Så kommer min goa "barkollega" fram till mig med hundögon. "Henrik lämnade 20kr i dricks till dig..jag tog dom och spelade på automaten..Men jag vann 100 kronor till dig istället." Så räcker han över vinstlappen till mig. Gulligt va?

Blir jobb imorgon i alla fall. Jag och Camilla åker in till stan för att vara värdinnor. Ska bli kul med lite nytt folk och som de flesta vet trivs jag med att jobba. Inom krogbranshen dvs. Ska ta massa med kort så lägger upp på lördag efter jobbet. 


Såhär kul brukar jag ha när jag är hungrig efter jobbet. Mackan var skitgod som ni ser.

* Kvittoraggning

Någon undrar säkert varför jag gjorde en ny blogg.. jo, jag var så trött på den gamla med inlägg från forntiden och det stod mest massa skit. Vilket även den här bloggen kommer att innehålla. Hur som helst är det alltid roligare att börja om. Ska försöka att uppdatera lite oftare också om någon bryr sig.

Den här veckan har varit kaos med stort K. Har bråkat en hel del med min pojkvän. Påföljden blev alldeles för lite sömn. När jag dessutom jobbar både igår och idag tar det på krafterna. Något som ändå gav mig ett gott skratt igår var en stammande kille som åt på mitt jobb och deras kvitto de lämnade kvar. Bild finns nedan.
Blev erbjuden att jobba på Kung Carl som värdinna med 2-3 kompisar på fredag. De ska ha playboy tema med lite olika suprises. Dock var det ingen som var riktigt taggad inför erbjudandet trots gratis sprit samt lön.


För er som inte ser så bra har människan ringat in sitt mobilnummer - de två sista siffrorna som han har skrivit själv. Bilden de har ritat på killen stämde bra med hur han såg ut också. Rätt långhårig med glasögon. Kollade faktiskt upp nummret för att se om de drev. Men det stämde. Sebastian ville att jag skulle slå en pling!

RSS 2.0